Cos

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes la cosul dvs.
Cantitate
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuati cumparaturie Finalizati comanda

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Firma LF CALDERON SERV,brand LA FEMME, este inregistrata la ANSPCP- Autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal cu număr infochiosk: 415174733230 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

LA FEMME certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia clientilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): dreptul de a cere LaFemme sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;dreptul de a cere LaFemme sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere LaFemme sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; dreptul de a cere LaFemme sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Care este scopul colectarii de date Personale?

  1. Scopul principal este de informare a clientilor LA FEMME cu privire la starea contului creat, pentru facturarea si livrarea produselor comandate si solutionarea oricaror problem ce tin de retur sau garantie.
  2. Informarea clientilor prin email Marketing, de oferte sau anunturi, privind noutatile si anunturile care apar, prin email sau mesaje text pe telefon – Sms.
  3. Cercetarea pietei, cum ar fi monitorizarea comportamentului utilizatorilor pentru a oferi o mai buna experienta de navigare si monitorizarea vanzarilor ce se efectueaza.

La inregistrarea pe site, utilizatorul este rugat sa completeze un formular pentru Cont si pentru comnda, astfel el acceptand ca datele lui personale, vor fi include intr-o baza de date, atent supravegheata de LA FEMME, baza care este inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal, cu numarul 415174733230, prin care accepta fara nici o rezerva ca aceste date vor fi utilizate in scopurile mentionate anterior.

Astfel, din acest Document, utilizatorul a luat la cunostinta, ca date cu character personal, folosite in scopurile mentionate anterior, sunt stocate intr-un mod sigur si conform legii s-a respectat dreptul la informare, la accesul de date, de interventie si opozitie si dreptul in care nimeni nu este supus deciziei individuale. De asemenea este garantat si dreptul la sesizarea justitiei in caz ca sunt inculcate reglementarile din Legea 677/2001 cu referire la protectia persoanelor referitor la utilizarea si prelucrarea datelor personale si circulatia libera a acestora.

 

Utilizatorul poate depune o cerere scrisa, care sa contina data, intentia si semnatura cu adresa de expeditie: str. Varnita nr.16,sector 1, Bucuresti, in care puteti solicita gratuit, o data pe an, confirmarea ca datele dumneavoastra personale sunt procesate. De asemeanea in cadrul aceleasi cereri se poate solicita si intervfentia asupra datelor dupa cum urmeaza:

  1. Remedierea, corectare, blocarea, stergerea sau reactualizarea datelor personale care nu este in conformitate cu Legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu character personal cat si circulatia libera a acestor date, mai ales in cazul in care datele sunt eronate sau incomplete.
  2. Solicitarea de transpunere in date anonime a detaliilor personale care nu respecta legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu character personal cat si circulatia libera a acestor date.
  3. Notificarea tertilor a caror date au fost dezvaluite , daca acest process nu este dificil sau impropriu sau ar provoca lezarea acestora.

LA FEMME poate sa furnizeze datele personale ale utilizatorului, altor entitati, care sunt in relatie de parteneriat dar cu conditia pastrarii confidentialitatii, care ofera garantia ca datele personale sunt pastrate in siguranta conform legislatiei in vigoare. Acesti parteneri pot fi: firme de expedie sau curierat, firme de servicii marketing, firme de servicii bancare sau de plata, siguratori sau companii care dezvolta interfate si programe software personalizate pentru LA FEMME.

Imformatiile utilizatorului, pot fi furnizate la cerere catre Politie, Instante Judecatoresti si Parchetul general dar si unor institutii si organe abilitate conform legii, in urma unei cereri depuse de acestea.