Petrecerea de Revelion

Revelionul pare a fi un subiect de interes începând din luna octombrie. Toată lumea face rezervări în locuri selecte sau pentru destinații exotice. Bineînțeles că nu este nimic rău în asta, dar poate că organizarea cu lux de amănunte și stresul aferent sunt în plus. Ne putem bucura că a mai trecut un an în care  am evoluat și am experimentat într-un mod simplu și relaxant.

De multe ori cele mai frumoase momente sunt cele pe care nu le planificăm îndeaproape, până la cel mai mic detaliu. Poate că cea mai reușită variantă de petrecere de Revelion ar fi acasă înconjurată de prieteni, îmbrăcată cu bun gust, dar nu extravagant sau doar tu cu omul iubit ciocnind un pahar de șampanie și urmărind o serie de filme preferate. De asemenea, un tort de casă sănătos ar înfrumuseța atmosfera și mai mult.

 

Ți-am pregătit o rochiță pe care să o porți dacă alegi să petreci în familie sau cu prietenii. Elegantă, din dantelă și cu o fundă în stil victorian la baza gâtului, va fi comodă și totodată elegantă pentru petrecerea liniștită cu cei dragi. O poți achiziționa de pe LaFemme.ro la prețul de 189,99 lei.

În schimb, dacă ai planificat să petreci într-un cadru fastuos cu toalete dintre cele mai elaborate, alege să fii Cenușăreasa, numai să nu fugi la 12 noaptea.

Alege o rochie lungă și optează pentru culori cum ar fi verde smarald, albastru închis sau negru clasic.

Fii strălucitoare! Acum nu îți trebuie chiar pantofi de sticlă precum avea Cenușăreasa, dar o pereche de sandale argintii cu barete fine, subțiri  și cercei lungi din cristale sau cu perle cu închizatorile de tip clips sunt câteva sugestii de care te poți folosi ca să-ți hipnotizezi prințul încă de la primul dans. Părul ar trebui să fie strâns într-un coc la baza cefei sau poți opta pentru o variantă de coc souvage într-o parte.

Adaugă un colier cu pandativ și o brățară din perle cu un singur strat, iar geanta să fie de tip clutch cu aplicații de cristale. 

 

Îți propun rochia neagră cu inserți de fir lame argintiu din colecția LaFemme. O poți găsi online la prețul de 599,99 lei. De asmenea, o poți purta și cu alte ocazii cum ar fi pe scenă dacă ești cântăreață și ai concerte cu orchestre mari sau la o decernare de premii.

 

Lăsând la o parte latura materială a vieții cel mai important lucru e să petreci  Noul An cu recunoștință și cu sufletul împăcat. Să fii fericită pentru darul vieții, că ești aici pe pământ și că ai toate resursele ca să experimentezi viața așa cum îți dorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *