4 tinute neconventionale si elegante cu pantaloni pe care le poti purta la nunta!

Sunt ….. o fană a pantalonilor…:) De ce ?Pentru ca iţi asigură confort şi libertate de mişcare, aşadar îi porţi mereu: la servici, în timpul liber, la întâlniri,in vacante. Dar acum eşti invitată la nuntă, când toate femeile poartă fuste sau rochii elegante. Eşti în dubii, pentru că nu vrei să renunţi la confortul cu care te-ai obişnuit, dar vrei să fii la fel de elegantă ca restul femeilor cu rochii luxoase. Te întrebi cum porţi pantaloni la nuntă, astfel ca ţinuta ta cu pantaloni să fie elegantă şi rafinată? Există vreo posibilitate „să împaci şi capra şi varza”?Evident ..da 🙂

Am ales să scriu acest articol azi din două motive…

Ultima dată când am fost la nuntă mi-am promis că data viitoare o să mă îmbrac în pantaloni, pentru că, da…şi eu sunt o fană a pantalonilor şi vreau să am la îndemână acest articol, când îmi aleg ţinuta de nuntă.

 

Să porţi pantaloni la nuntă dar sa si obtii o tinuta eleganta cu pantalon nu este deloc deplasat, poţi fi la fel de elegantă ca şi femeile în rochii lungi, poate chiar mai elegantă. Vei avea o ţinută unică şi remarcabilă, care iese din tiparele rochiilor lungi banale.

Hai să vedem cum porţi pantaloni la nuntă, pentru că nu poţi să porţi chiar orice fel de pantaloni. Ştiu că ai prefera blugii, dar îmi pare rău, nu este posibil 🙂

Dacă  insa aruncăm o privire pe „covorul roşu” ne putem convinge că ţinutele de seara  cu pantaloni pot fi sofisticate şi rafinate.

pantaloni la nunta covorul rosu 1

pantaloni la nunta covorul rosu 2

Iată şi recomandările mele:

1.Pantaloni palazzo cu bluză din dantelă sau corset

Pantalonii palazzo sunt pantalonii extra evazaţi, care au eleganţa şi rafinamentul unei fuste lungi si obtinem foarte usor o tinuta de nunta cu pantalon

Pentru nuntă recomand pantaloni palazzo din material delicat şi preţios, cum ar fi voal sau mătase, care în combinaţie cu bluza din dantelă, creează o imagine şarmantă şi divină.

2.Salopetă

Nu te gândi la salopete de lucru sau din denim. Vorbesc de salopete elegante , cu pantaloni evazaţi şi talie bine definită. Salopeta este o alegere bună, pentru că este versiunea mai comodă a unei rochii de gală si din nou foarte usor obtinem o tinuta de nunta cu pantalon dat fiind ca este si vedeta in acest sezon si este in trend .

Recunosc, este mai dificil atunci când te duci la baie şi trebuie să te dezbraci de tot, dar cred că acest mic amănunt nu ar trebui să-ţi stea în cale, dacă vrei eleganţă şi comoditate în acelaşi timp  dar si o tinuta eleganta cu pantalon pentru nunta

 

3.Pantaloni ţigaretă şi top cu trenă

Cât de preţios arată o bluză cu trenă peste o pereche de pantaloni de tip ţigaretă. Această variantă a fost adoptată destul de des pe „covorul roşu” în acest an.

În acest caz poţi să te orientezi în două direcţii: pantaloni şi tunică din acelaşi material ( ca şi un costum) sau din materiale diferite. Depinde de personalitatea şi silueta ta.Din nou obtinem  o tinuta eleganta cu pantaloni deosebita .

 

4.Costum

Am lăsat la urmă această variantă pentru că este oarecum tradiţională. Un costum elegant întotdeauna va fi potrivit pentru nuntă, doar că de data aceasta înlocuieşti fusta pantaloni si avem o tinuta de seara cu pantaloni eleganta si versatila .

La următoarea nuntă alegerea mea va fi o salopetă simplă, cu accesorii de lux: pantofi, clutch şi colier argintii.

Indiferent care variantă o alegi, ţinuta ta cu pantaloni la nuntă va fi una remarcabilă şi unică.

 

Mai multe modele gasesti aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *