Vrei sa porti o rochie rosie? Descopera CUM sa o accesorizezi, dar si care este machiajul ideal!

Stim deja ca  rosul  este asocitat cu senzualitate si feminitate dar niciodata  insa „lady in black”, „lady in white” sau „lady in pink” nu o sa arate la fel ca o femeie care se imbraca intr-o rochie sexy rosie .

Rochiile de seara rosii dintodeauna  au fost si vor fi  spectaculoase dar  si extrem de sexy, dar pot reprezenta o adevarata problema daca nu stii cum sa le accesorizezi.

Exista o bariera foarte fina intre eleganta suprema si un esec total, asa ca trebuie sa fii foarte atenta la fiecare detaliu. Asadar,ne propunem in acest articol sa va ajutam sa descoperiti cum sa accesorizati rochia rosie plus  mici sfaturi si pentru un machiaj pentru rochia rosie.

Mai jos aveti mai multe rochii rosii dar si mai multe  rochii rosii gasiti aici

In functie de modelul rochiei rosii,de lungimea ei  dar si de eveniment avem diferite accesorizari pentru rochia rosie si evident un alt tip de machiaj pentru  rochie rosie .

In prima varianta de  rochie rosie care poate fi o optiune pentru un eveniemnt  de zi,machiajul pentru rochia rosie este unul discret iar accesoriile pentru rochie rosie vor lipsi  -nu este nevoie  de bijuterii pentru rochia rosie  ci doar o coafura mai sofisticata  va va ajuta in acest caz.

Pentru rochia rosie  lunga din poza 2 avem mai multe variante ;

a.putem opta pentru o accesorizare rochie rosie mai speciala, adica niste bijuterii  pentru rochia rosie ,de exemplu un lant de aur,coliere mai pretioase ,cercei de diamant ,pantofi stiletto cu toc .

b.A doua varianta ar fi  sa optam pentru un machiaj rochie rosie mai puternic plus coafura sofisticata iar accesoriile sa lipseasca sau sa fie foarte fine.

La rochia rosie din varianta 3 ,accesorizarea rochiei rosie nu este necesara pentru ca deja are un accesoriu din dotare si atunci ne concentram atentia pentru un machiaj pentru rochia rosie  -poate fi un pic mai puternic in acest caz daca este pentru o petrecere seara.

La rochia rosie din varianta 3 ,dat fiind modelul accesoriile pentru rochia rosie vor lipsi iar atunci ne concentram pe machiajul  rochiei  rosii  plus  bijuteriile  care accesorizeaza  rochia  rosie si anume cerceii care pot  fi foarte eleganti ,lungi si chiar stralucitori.

La rochia rosie  din varianta 4  fiind foarte  versatila ne putem juca cu bijuteriile  pentru rochia rosie , cu un  machiaj pentru rochia rosie si putem obtine mai multe out-fituri- in sensul ca intr-un outfit ne concentram pe bijuterii pentru rochia rosie ,in alta varianta ne concentram pe make-up pentru rochia rosie.

 

Rochia rosie alaturi de rochia neagra este o piesa de rezistenta din garderoba noastra  si fiind  foarte versatila ajutandu-ne de accesorii pentru rochia rosie ,machiaj pentru rochia rosie plus bijuterii pentru rochia rosie obtinem asa cum am spus aparitii sexy ,glam .

Pe langa machiajul rochiei rosii  si accesoriile pentru rochia rosie, nu trebuie sa uitam elementele esentiale si anume -atitudinea-care creeaza viitorulsi  asortata cu increderea in sine am putea spune ca am descoperit formula castigatoare ,nu?:)

Va asteptam cu drag in magazinele noastre fizice dar si on-line pe www.lafemme.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *