Culoarea anului 2019: care este si CUM sa o integrezi in tinuta ta!

Vesnica intrebare de inceput de an -„care este culoarea anului 2019?” si de aici porneste aventura :).

Raspunsul -Este „Living Coral” si a fost aleasa de expertii Pantone care de 19 ani aleg culorile anului.

Culoarea aleasă pentru 2019 contrastează puternic cu Ultra Violet, nuanţa anului 2018 care tocmai s-a  încheiat , întunecată şi mohorâtă si ne aduce o raza de bucurie pentru acest an.

Living Coral este o nuanta  de portocaliu-piersică uşor aurie, care denotă optimism, pozitivism  fost aleasă de Pantone drept culoarea anului 2019.

Culorile anului 2019 în modă vor reflecta tendințele spre care se îndreaptă întreaga industrie a fashion-ului, și anume: eleganță, rafinament, originalitate și prestanță-vedeti mai jos .

 

„Living Coral” înseamnă energie și reconectarea cu natura,lucru pe care l-am cam uitat .Este  de fapt o reflecție a ceea ce se întâmplă in viata asta ,este un simbol a ceea ce se întâmplă în cultură la un moment dat”, a explicat Laurie Pressman, vicepreședintele al unei unități Pantone. „Influența de anul acesta a fost mediul înconjurător”-de aici a pornit cautarea pentru culoarea anului.

Gândiți-vă la recifele de corali care adăpostesc și susțin viața marină și iată că încep să dispară si cu siguranta starea dumneavoastra se va schimba brusc.

Ne propunem in acest articol sa va „povestim” despre cum vom integra aceasta culoare-Living Coral   in tinuta ta .Nici nu pare greu daca ne gandim ,este chiar o provocare.

Ne pregatim pentru curatenia de primavara din dulapuri,ca sa facem loc noilor modele,noilor culori si sa dam un aer fresh garderobei noastre.

Aceasta culoare a noului an merge foarte bine in combinatii cu urmatoarele culori ;negru ,alb,gri si atunci achizitionam doar cateva piese vestimentare,cum ar fi o bluza in culoarea anului ,esarfe  si poate o rochie sau cardigan si in rest ne „jucam” si combinam cu piesele existente in asa fel incat bugetul sa nu fie afectat .

Culorile, de fapt nuantele  cel puțin când vine vorba de modă, se aleg în funcție de sezon. Primavara si vara culorile sunt mai calde iar toamna si iarna culorile sunt mai reci/terne.

Culorile anului 2019 în modă reprezintă, de fapt, linia pe care o vor urma designerii și tendințele care vor fi adoptate incet incet de majoritatea populației. Articolul de față prezintă doar câteva aspecte general valabile pentru moda anului 2019. Culorile anului 2019 care se poarta sunt ;coral living ,verde maslina,albastru egiptean ,ciocolatiu,roz pudrat ,lila.

Acum nu ramane decat sa ne orientam si sa alegem anumite piese vestimentare in culorile de mai sus  care vor intregi garderoba noastra

Cu atât mai mult, nuanțele în modă reprezintă primul impact vizual dintre ținută și ochiul privitorului; nuanța va eclipsa întotdeauna modelul și croiala unui articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte, lucru valabil și în cazul accesoriilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *