Rochia din dantela, o alegere inspirata

Rochia din dantela a fost dintotdeauna cea mai fericita alegere pentru evenimentele  speciale. Provocatoare si extrem de eleganta, aceasta iti poate asigura atat reusita, cat si esecul, atunci cand vine vorba de stil. Aceasta iti poate sublinia feminitatea, dar poate adauga si un extra volum formelor tale.

Rochia din dantela este un clasic care nu se demodeaza niciodata. Prin urmare, oricand vrei sa mergi in aceasta directie, nu face compromisuri, investeste intr-o piesa de calitate. Pentru ca ea va face diferenta.

Acest gen de rochie poate fi purtata indiferent de varsta, insa nu oricum. Nu ai atitudinea necesara? Alege nuantele neutre. Te simti sigura pe tine? Rosul putin transparent va transmite acest lucru. Atentie insa, nu dezvalui prea mult. Putin mister este bine-venit oricarei femei seducatoare.

Un material pretios, dar si pretentios. Nu accesoriza asadar la intamplare. Cand optezi pentru o rochie din dantela, asigura-te ca rolul accesorilor este minimalizat. Nu vrei sa risti un efect copletisor. Nu-i asa?

Fii femeie pana in varful degetelor. Cu La Femme.

www.lafemme.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *