Un nou an, alte și alte sărbători

Bine ne-am regăsit în Noul An! Nu vreau să spun că sărbătorile s-au încheiat pentru că nu este așa. Sunt aproape Dragobetele și 8 Martie și vom sărbători iubirea și feminitate pe care de altfel ar trebui să le sărbătorim zilnic. Să sărbătorim în fiecare zi ar putea fi un obiectiv de atins pentru anul 2017. Și aici mă refer la o stare interioară de recunoștință și bucurie la șansa de a experimenta viața. Nu ai nevoie de o dată precisă din calendar care să-ți spună când să te bucuri mai mult, să mănânci o felie de tort, să-ți cumperi o rochie nouă sau să te bucuri pur și simplu.

 

LaFemme sărbătorește femeia și feminitatea cu orice prilej și suntem nerăbdători să vă prezentăm articole noi din colecția noastră online.

Pentru că iarna încă nu a plecat, deși asta nu înseamnă că nu putem să visăm în secret la rochițele de primăvară, LaFemme îți propune un pulover delicios cu imprimeu și ciucuri, care să-ți amintească de copilul din tine și pe care îl poți asorta la o jachetă simplă din fâș sau o geacă de tip bomber. Adaugi o căciulă cu ciucure, un fular gros și ești pregătită pentru o sesiune relaxantă de cumpărături sau o plimbare de weekend în parcul înghețat. Drăgălășenia se poate achiziționa la prețul de 159,99 lei de pe Lafemme.ro.

În cazul în care îți faci griji că s-au depus sărmăluțele și nu vrei să se vadă când mergi la birou, ți-am pregătit o cămașă baby blue cu plepum în talie. Drăgălășenia nr. 2  te ajută să-ți acoperi kilogramele acumulate și totodată îți face ziua mai dulce prin delicatețea și eleganța volanelor. O găsești în online la doar 89,99 lei.

 

Și pentru că știm cât de mult îți dorești să vină primăvara, te alinăm cu noile noastre eșarfe imprimate cu flori colorate.  Bucuriile costă doar 49,99 lei bucata.

Îmi închei pledoaria ca de obicei cu gânduri bune către tine dragă cititoare a blogului LaFemme și îți doresc  ca entuziasmul pentru viață să-ți dăinuie sufletul în Noul An în fiecare clipă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *