Din ce ar trebui să fie alcătuită o garderobă cu gust – Partea II

Așa cum v-am promis, revin cu partea a 2-a.

Cea mai importantă piesă din garderoba de iarnă este haina. Când spun haină mă refer la palton sau pardesiu. Este recomandat să ai două. Una care să fie piesă de bază, în culori neutre și croială simplă pe care să o poți îmbrăca atunci când nu ai timp de prea mult dichis și una deosebită care să-ți fie dragă și care să fure orice privire. Poți opta pentru culori vii, aplicații de blană pe un guler supradimensionat, un design cu imprimeu, croială asimetrică, etc. Haina ar fi recomandat să fie 100% lână sau măcar în proporție de 80-90%. Ar fi bine să nu te zgârcești la bani dacă vrei să fii confortabilă și să-ți țină de cald fără să te înfofolești.

palton-1

 

Un alt aspect important de care nu ar trebui să uiți nicio clipă este feminitatea. Deși temperaturile pot să coboare foarte mult și ai tendința să optezi pentru pantaloni, rochiile din stofă purtate cu un cardigan gros sau din cașmir și dresuri  groase pot face față frigului de afară. Curea subțire din lac în talie, ghete până la gleznă cu toc înalt și o pălărie cu boruri largi pot completa ținuta într-un mod spectaculos.

garderoba-iarna-1 garderoba-iarna-2

Rochia midi cu falduri din colecția noastră o găsești în magazinele noastre fizice sau online la preț redus.

 

O variantă sexy ar fi rochiile scurte purtate cu cizme mulate care trec de genunchi.

Rochiile scurte în culorii vii sau neutre din colecția LaFemme le găsești online la prețul de 129,99 lei.

 

rochie-scurta-1 rochie-scurta-2

 

În zilele extrem de friguroase îți este permis o pereche de jeans strânși pe picior și un pulover lejer, supradimensionat. Te rog să nu optezi pentru blugi groși îndesați în cizme! Dacă îți dorești neapărat o astfel de combinație, alege jeanși elastici ca niște colanți mai groși. În orice caz nu este cea mai fericită alegere.

 

Alte piese absolut indispensabile pe perioada iernii sunt șalurile mari, imprimate, cardiganul din cașmir purtat cu topuri din bumbac sau rochii subțiri, geaca de motor și gențile maxi.

Totodată bijuteriile sunt cele care ne pot face iarna mai blândă. La femme deține pe stoc un colier superb croșetat cu motive etnice. Îl poți achiziționa de pe LaFemme.ro la prețul de 89,99 lei.

accesorii-iarna-lafemme

Îți amintesc că și iarna poți fi îndrăzneață și feminină. Nu aștepta vara pentru a-ți etala creativitatea și frumusețea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *