Nunta pe placul tău

M-am tot gândit în ultimii ani la vestimentația specifică celei mai importante petreceri din viața unei femei sau mai bine zis din viața unui om. Da, vorbim despre ceremonialul și petrecerea organizate cu prilejul căsătoriei.

Căsătoria este un eveniment  care se cere organizat în mod adecvat, dar dupa sufletul fiecăruia dintre noi. La majoritatea nunților la care am participat am avut senzația că mă aflu  de fiecare dată la aceeași nuntă. Diferența o făceau doar mirii, dar și aceștia păreau îmbrăcați cu costumele mirilor de la nunta anterioară și tot așa. O poveste care se tot repetă și care devine tot mai uniformă.

Acest lucru se întâmplă datorită faptului că ne conformăm societății în care trăim. Uităm de propria unicitate și propriile dorințe. Credem că ne dorim ce iși dorește vecinul, fără să privim atent în interior sau facem pentru că așa trebuie sau pentru că așa vor părinții.

Nunta este bucuria ta, este momentul tău, nu al invitaților sau al părinților așa că, dansează pe muzica pe care vrei să dansezi, mănâncă ce-ți place și cum îți place și nu în ultimul rând îmbracă-te așa cum te reprezintă. Lasă-ți spiritul să-ți vorbească și acționează după cum îți spune!

rochie-alba-3

Eu personal nu aș purta o rochie de mireasă clasică imensă, cu volane și ștrasuri, în care să nu mă pot mișca fără ajutorul domnișoarelor de onoare și care să coste 2000 de euro. Aa, și pe care să o port o singură dată!

 

Energia nunții ar trebui să fie întruchiparea iubirii, iar iubirea înseamnă libertate.

Nu mai bine optezi pentru o rochie albă, nude sau dacă vrei ceva diferit, roz prăfuit sau mov pal, în care să poți să pășești, să dansezi și să te bucuri fără să te simți încorsetată și cu mersul ca de pinguin?

O rochie care să fie la fel de feminină, să exprime tot atâta puritate și gingășie, dar care să te reprezinte. Nici măcar nu trebuie să fie rochie de mireasă sau să o achiziționezi de la un magazin specific. O poți crea chiar tu dacă îți dorești sau poți  să folosești o rochie care să se apropie de tematica nunții și ulterior  să o ajustezi aplicând câteva pietre.

 

LaFemme deține pe stoc rochii de ocazie, absolut minunate și care se pretează extraordinar pentru un astfel de eveniment. Nimic nu este prea greu, totul e să te lași, să curgi după cum îți șoptește inima.

 

Pentru cununia civilă rochiile de zi pot fi adaptate cu foarte mare ușurință la o rochie în care să devii doamnă. Un buchet de flori de câmp cu câteva spice de grâu, un coc sauvage și ești mireasă. Privește mai jos.

Pe lângă variantele cu broderie, ți-am ales inclusiv un model etnic cu ciucuri dacă vrei să fii o mireasă atipică. O poți purta la fel de bine cu teniși sau sandale joase la plimbările pe bulevarde și așa nu o vei folosi doar o singură dată. Este o afacere bună să cumperi articole vestimentare și accesorii versatile pe care să le poți asorta în diferite stiluri și contexte. De ce să nu faci la fel și cu rochia de mireasă? Crede-mă că nu va observa nimeni!

rochii-1

Rochiile pe care tocmai ți le-am propus le găsești pe LaFemme.ro, iar în această perioadă le poți achiziționa la preț redus pe fiecare.

 

Pentru petrecere de seară am găsit pe stoc trei modele absolut superbe. Simple, dar te va crede oricine că ești mireasă.

Prima, de un alb imaculat, în stil greek cu perle în jurul gâtului te va scuti de efortul de a-ți mai căuta bijuterii. Poate fi a ta pentru doar 499,99 lei. Un chilipir în comparație cu 2000 euro pe care îi plătești pentru o rochie clasică.

A doua și a treia parcă ar fi rupte din basmele cu zâne sau la fel de bine te trimit cu gândul la îngeri. Păi înger e femeia dacă bărbatul îi oferă Raiul.

rochii-2

 

Fă-ți nunta pe placul tău și vei fi fericită. Nu-ți spun într-un mod clișeic să fii tu pentru că niciodată nu ești aceeași, te schimbi cu fiecare secundă, ci îți spun să fii pur și simplu, să fii iubire, să faci precum simți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *