Scoala altfel,serviciu altfel :)

banner_mic_-_pozitia_4_1martie_2016_

Da,un proiect destul de indraznet as putea spune al ministerului invatamantului,care a preschimbat ultima saptamana de scoala de dinaintea vacantei de Pasti intr-o scoala a bucuriei(fara lectii:)) si a intamplarilor inedite.Evident ca fiecare scoala,fiecare invatator,fiecare profesor a vazut si a gandit altfel aceasta saptamana pentru ca si noi vedem viata altfel si o interpretam diferit,nu-i asa?

“Scoala altfel” este de fapt o perioada de trecere lina pentru vacanta ,o saptamana in care practic faci altceva decat faci in mod normal, iar de ce nu, pentru invatatori si profesori, un prilej bun de a-si exersa creativitatea.

“Mi-ar placea sa fie asa in fiecare zi” mi-a spus baiatul meu  cand l-am trezit de dimineata si mi-a spus ce interesanta a fost prima lui zi de scoala altfel si nu numai ,in care s-a plimbat si a vazut si altceva. Iar eu am fost de acord, ascultandu-l cu bucurie si cu intelegere pentru ca si eu am inteles destul de tarziu, peste ani, ca nu e nimic mai insemnat pentru implinirea ta profesionala decat sa faci cu pasiune ceea ce faci si sa-ti placa.”Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” si azi mi se pare o intrebare destul de aiurea pentru ca nu exista raspuns clar pentru ea.Toate vin de la sine si din interiorul nostru,toti(sau poate nu) la un moment dat am stiut ce vrem si cum sa facem.

Si m-am gandit brusc ca poate am merita si noi adultii cate o saptamana de serviciu altfel.Ce spuneti? Cate-o saptamana “altfel” de pregatire inainte de plecarea in concediu asa ca o evadare in copilarie.Ce ati vrea sa faceti?Cum ati dori sa fie saptamana voastra?

Astept cu interes raspunsurile voastre!

O părere la “Scoala altfel,serviciu altfel :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *