Intrebari si raspunsuri!!!

 

 

banner 516x325 11 aprilie 2016Azi am sa va vorbesc despre altele,in afara de haine,de moda,de lucruri desi trebuie sa va spun ca le iubesc si in fiecare haina are cate o poveste haioasa  dar acum ,azi am sa vorbesc despre timp.Timpul ca si dimensiune,inamicul nostru numarul 1 .O secunda noua, o ora noua, o zi noua,o saptamina noua …si tot asa. Am fost  zilele trecute la palat la Stirbei si m-am gandit ca mi-ar fi placut sa traiesc in acele timpuri.Acele timpuri aveau acel “ceva” care azi il deslusesc destul de greu.

M-am gandit ca oricand o poti lua de la capat,trebuie doar sa ai vointa,sa vrei si mai cred ca fiecare moment e bun,propice.

Trebuie de asemena sa te hotarasti sau cineva undeva acolo sus sa fie atat de bun cu tine cat sa te anunte prin semne ca e timpul unei schimbari. Eu sunt foarte sensibila,atenta la semne.

Nu conteaza felul intamplarii, ai nevoie doar de acel ceva care sa te scoata din tipicul obisnuintelor de zi cu zi.

Ar fi bine sa intelegem viata ca pe o calatorie lunga si sa o luam ca atare si ne-ar fi mult mai usor.
E o zona in noi pe care oricat m-as chinui s-o definesc,sa o inteleg ramane neclara , de nepatruns,misterioasa,ciudata,obscura care cred ca ne influenteaza.

Si cred ca e e vorba de instincte puternice, de dorinte reprimate,de frici, de spaima, de indoieli si nemultumiri.
Timpul mi se pare cea mai interesanta dintre dimensiuni, e atat de inselator, de elastic,atit de misterios si ciudat si chiar frumos uneori.

M-am gandit ca nu nu exista solutii, nu exista decat drumuri de parcurs, miliarde de drumuri si cate unul pentru fiecare dintre noi,trebuie doar sa ne hotarim pe care mergem si sa alegem.De unde stim ca am ales bine?Nu prea stim.

Mai trebuie sa intelegem ca si bucuria nu e interzisa, dimpotriva.

Noi legam in general bucuria de lucruri evident bune, oarecum pozitive, dar mai exista si un fel de bucurie mai ciudata , greu de identificat pentru ca poate parea nostalgie sau chiar tristete,este pur si simplu o stare cu care te trezesti dimineata din somn,la cafea sau apare brusc din senin si nu intelegi ce-i cu ea.Poate fi considerata bucurie chiar si o mini gradinita de lalele.Paradisul poate fi uneori chiar linga noi fara sa-l vedem.

Ce va bucura pe voi?Ce va face fericiti?

Haideti sa impartasim!

O părere la “Intrebari si raspunsuri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *