Ganduri de primavara plus martisoare!

2

 

Mai ne desparte doar o zi si oficial a venit primavara cand totul renaste si totul parca revine la viata si ca sa marcam acest lucru  facem cadouri martisoare  care in esenta este un simbol.Asa cum in India elefantul reprezinta un simbol asa si martisorul este un simbol al nostru,al romanilor. “În tradiţia hindusă,elefantul este simbolul forţei uriaşe. Existenţa sa e asociată memoriei, înţelepciunii, puterii, vârstei şi tuturor înzestrărilor care sunt înnăscute sau dobândite.În general, în India, elefantul este un simbol al bogăţiei materiale şi spirituale totodată. În anumite scrieri hinduse vechi, prezenţa elefantului simbolizează capacitatea uriaşă a conştiinţei individuale de a înmagazina o bogată experienţă de viaţă.”
Trebuie sa recunosc ca si mie imi plac elefantii si chiar ma gindesc cum sa apara si in colectia noastra de vara,stilizati sau nu.

Martisorul nostru  are culoarea rosie si alb.V-ati intrebat de ce?

Culoarea rosie, este data de foc, sange si soare, era atribuita vietii, deci femeii,simbolul nasterii,al perpetuarii speciei.Culoarea alba, conferita de claritatea apelor, de albul norilor era specifica intelepciunii barbatului.De altfel, snurul martisorului exprima impletirea oarecum inseparabila a celor doua principii ca o permanenta miscare a materiei,a esentei vietii.El semnifica schimbul de forte vitale care dau nastere viului si ciclului naturii. Culorile alb si rosu au ramas pana in zilele noastre ca simbol al sexelor si era credinta ca portul martisorului face ca acestia sa aiba noroc.Asa o fi?
Va doresc o primavara linistita si frumoasa si imbracata in hainele LaFemme  sa aveti mult noroc si sa fiti stralucitoare!Si v-am si pregatit o mica colectie de martisoare ,ca sa zic asa.

Accesoriile dau viata tinutei ,o innobileaza,o imbogatesc si mai jos aveti mai multe modele de coliere care mai de care mai colorate,sofisticate,avangardiste si haioase.Mai multe  accesorii gasiti  aici

 

colier_argintiu_cu_inele_negre_1020

 

colier_argintiu_cu_margele_metalice_ovale_1089

 

colier_argintiu_cu_model_crosetat_colorat_1079

 

 

colier_argintiu_lung_cu_papusa_picioare_gri_1039-1

 

colier_argintiu_scurt_cu_pietre_mari_1069-2

 

colier_negru_rotund_cu_pene_colorate_1049-2

 

Alegeti sa fiti fericite,alegeti  sa zambiti  si alegeti-va acum colierul pe post de Martisor 🙂

Sa aveti parte de o primavara frumoasa.

Cu drag

Echipa LaFemme

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *