Une femme este une femme

Pe cand eram abia o copila, credeam ca stiu prea bine ce inseamna sa fii femeie. Toate femeile din jurul meu pe care le admiram aveau ceva in comun: cariere de succes, soti care le faceau fericite, erau cu toate mame, dar profund implicate in viata comunitatii lor.

Uitand-ma in urma, habar n-am cum le ieseau toate asa de bine, caci, sincera sa fiu, in unele zile ma bucur ca singura persoana de care trebuie sa am grija sunt doar eu.

Apoi ma gandesc la toate tipurile de femei pe care le-am cunoscut si in tineretea mea: unele maritate, altele cu copii, unele la inceputul carierei sau altele in culmea ei. Unele bucurandu-se de viata de casnica, tinere batrane sau undeva la mijloc. Fiecare cu propria idee despre ce inseamna feminitate.

CE INSEAMNA DECI A FI FEMEIE?

A fi femeie este ceva dincolo de biologie si poate si dincolo de constructul social. In primul rand este om.

Mult prea adesea facem din oameni totalul caracteristicilor pe care le pot cuprinde numai ca, dincolo de faptul ca oamenii sunt dinamici, sunt si complicati. Iar a fi femeie inseamna recunoasterea unora dintre slabiciunile care pot fi atribuite descendentei femeiesti sau luptei de dus cu o lumea mai putin decat perfecta.

A fi femeie inseamna si recunoasterea punctelor tari: puterea inimii, a mintii si a trupului, care difera de la o femeie la alta, de la o cultura la alta.

Cand esti femeie iti asumi responsabilitatea vietii tale si a ceea ce vrei de la viata.

Imi place sa fiu femeie si imi place sa fiu femeia ce devin. Pentru ca pot sa port rochia pe care tocmai mi-am cumparat-o.

 

Si ma dau in vant dupa promotia La Femme: iti cumperi doua rochii (de zi sau de seara sau o combinatie, tu decizi) si a doua este redusa cu 50%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *