Guest blogger Claudia Plesu ne arata cum sa purtam esarfele a la Paris

Claudia Plesu, redactor sef Mujer. ro a acceptat invitatia noastra de a scrie un post pe blog despre cum se poarta esarfele a la Paris!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

by Claudia Plesu, redactor sef Mujer.ro

 

Cand ma gandesc la Paris imi vin in minte toate acele parizience grabite care reusesc sa se asorteze intr-un stil chic si trendy, relaxat si firesc. Parizianca nu este o victima a modei, ci doar se joaca perfect cu trendurile!

Si carei veritabile parizience ii lipseste vreodata din garderoba o esarfa? Daca ne gandim la Briggite Bardot si esarfele ei animal print sau la Catherine Deneuve si esarfele ei elegante voluminoase ne dam seama ca divele  franceze reinterpreteaza esarfa la fiecare purtare!!!

 

 

Indiferent ca o purtam la gat, frumos aranjata pe cap sau o legam la geanta pentru un aer chic, esarfa este o piesa esentiala in garderoba oricarei frantuzoaice! Noua colectie La Femme va propune de la esarfele voluminoase, care scot in evidenta o tinuta la o esarfe din voal simple, care iti completeaza tinuta discret.

 Orice parizianca veritabila iti va spune ca modul in care porti ceva defineste o persoana stilata, iar o esarfa este una dintre acele accesorii care nu pot lipsi din garderoba niciunei femei care iubeste Parisul si tot ceea ce reprezinta el.

Si pentru ca noua colectie primavara vara 2013 La Femme este produsa in Franta si este inspirata de  moda a la Paris, La Femme ofera CADOU O ESARFA tuturor celor care fac cumparaturi  de mininm 150 ron, atat in magazinele din tara cat si online!

 

Luati-va acum esarfa cadou si spuneti-ne cum o purtati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *