La Femme Fatale… pentru ca sunteti frumoase!

Esti multumita de corpul tau? Iti place intotdeauna cum iti sta rochia si cat de frumoasa esti in oglinda?

Daca faci parte din cele 85% dintre femei care nu sunt pe deplin multumite de forma siluetei lor, La Femme are o surpriza pentru tine: La Femme Fatale – aplicatia care te ajuta sa-ti alegi rochia ce avantajeaza cel mai bine silueta ta, astfel incat tu sa fii multumita de cum arata corpul tau in cele mai atragatoare rochii.

 

La Femme Fatale… cand  rochia potrivita devine o adevarata provocare!

 

 

Inainte sa imbraci rochia potrivita conformatiei tale, trebuie sa afli exact care este aceasta. Apoi, stilistul online La Femme Fatale iti recomanda modelul de rochie ce se suprapune perfect siluetei tale.

 

La Femme Fatale.. . cand tu vrei sa te simti fantastic!

 

 

La Femme Fatale te ajuta sa te simti confortabil, tocmai in rochiile care iti scot cel mai bine in evidenta atuurile. Invata sa maschezi imperfectiuni si sa te distingi cu o rochie potrivita siluetei tale!

 

Intra si tu pe:  http://www.facebook.com/pages/La-Femme-Romania/233163326759246?sk=app_208195102528120. Insereaza dimensiunile corpului tau si ai ocazia sa selectezi dintr-o gama variata de rochii recomandata de La Femme Fatale, pe cea care impresioneaza orice privitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *